Harman tuğlası yapım tekniğinin seramik yapıtlarında uygulanması deneyi - Künelgin, Zeynep (My University, 1997)
unknown
Keywords: Binalar; İnşaat malzemeleri; SERAMİK SANATI; Seramik ve kil malzemeleri