Enflasyonun işletme sermayesi üzerine etkisi ve artan işletme sermayesi gereksinmesinin karşılanması - Namoğlu, Fikret (My University, 1991)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER-ENFLASYON ETKİSİ; Mali yönetim; MUHASEBE-ENFLASYON MUHASEBESİ; Organizasyon ve finansman