Ovariektomi yapılmış sıçanlarda oksidatif stresin osteoprotegerin ekspresyonuna etkileri - Aydın, Hasan (My University, 2005)
unknown
Keywords: Beslenme ve metobolizma hastalıkları; Endokrinoloji; Hastalıklar; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; Postmenopozal Osteoropoz; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri