İklimlendirilecek bir hacmin optimum kontrolü için sıcaklık, nem ve hava hızının modellenmesi - Abdullah, Abdullah A.S. (My University, 1990)
unknown
Keywords: Binalar; FEN BİLİMLERİ; havalandırma; Isıtma; iklimlendirme mühendisliği; Klimatizasyon