Serbest bölgelerin önemi ve Türkiye’nin gümrük birliğine geçiş sürecinde serbest bölgelerin durumu - Kapran, Ayşen (My University, 1997)
unknown
Keywords: Dış ticaret; GÜMRÜK BİRLİĞİ; Gümrük tarifesi politikası; Serbest bölgeler; Serbest ticaret; Ticaret