Analysis of real coded mask telescope images - (:unkn) unknown (My University, 1999)
Burada gerçek "coded mask" x-ray teleskop (TTM) görüntülerinin analizini düşünüyoruz. Bu amaç için, gürültülü, eksik verilerden yeniden görüntü oluşturmada kuvvetli bir yöntem olduğu bilinen Cambridge MaxEnt metodu, burada x- ışınlarını görüntüleme probleminin doğasından kaynaklanan zorlukları aşmada kullanılır.

We consider here analysis of the coded mask x-ray telescope (TTM) images. For this purpose, the Cambridge MaxEnt Package, known to be a powerful tool for retrieving an image from noisy, incomplete data, is used here to overcome difficulties arising from the nature of x-ray imaging problem.
Gerçek kodlu maske teleskop görüntülerinin analizi