Seyircisiyle buluşmaya çalışan son dönem Türk sinemasının İyi örneklerden biri: yengeç sepeti - Karel, Serpil (My University, 1994)
Birkaç yıldır suskun bir bekleyiş içinde olan Türk sinemasının başarılı örneklerinden biri olan "Yengeç Sepeti", vizyona girecek sinema salonu bulabilen ve gişe başarısı yakalayabilen sayılı Türk filmlerinden biri. Bu yazıda, yönetmen Yavuz Özkan ve son filmi "Yengeç Sepeti" ele alınıp incelenecektir.