Akut sinüzitin ve akut sinüzit tedavisinde kullanılan topikal ajanların mukosiliyer aktivite üzerine etkileri - Korkmaz, Mukadder (My University, 1998)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Kulak, Burun, Boğaz-Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri