Evaluatıon of phosphorus recovery from drıed sludge and sludge ash - Ahadı, Saıfurahman (My University, 2017)
Besleyici iyileşme ve yönetimi, hayatta kalma ve temiz ve sağlıklı çevre için önemli bir konudur. ABSTRACT Nutrient recovery and management is important issue for survival and help for the clean andhealthy environment.
Keywords: Çamur fosforu iyileşmesi; Çevre, Mühendislik; Çevresel yönler; dried sludge; dried sludge phosphorus recovery; phosphorus recovery; sludge ash