Sıçanlarda renovasküler hipertansiyonun ve diltiazem ile tedavisinin bazı doku ve kan parametrelerine etkilerinin incelenmesi - Şener, Göksel (My University, 1994)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ