İran İslam Cumhuriyetinde petrol ve yan ürünleri üretim ve tüketim analizi:yönetsel yaklaşım. - Basmendj, Ezzat Safarnia (My University, 1987)
unknown
Keywords: Genel yönetim; PETROL SANAYİ-İRAN; Üretim yönetimi