Ürünü renk satar teorisi ve bugün (Günümüzde ürünün satışına etken yeni faktörler) - Kamış, Tülay (My University, 1994)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; GRAFİK-ÜRÜN TASARIMI-RENK; Güzel ve dekoratif sanatlar