Türkiye’deki hayat sigortacılığı uygulaması ile A.T. ve EFTA ülkelerindeki hayat sigortacılığının karşılaştırılması - Gürgüç, Erdil (My University, 1994)
unknown
Keywords: hastalık; Ölüm; Sigorta; SİGORTACILIK-EFTA ÜLKELERİ; SİGORTACILIK,HAYAT-AVRUPA; yaralanmaya karşı sigorta; yaşlılık