Hareket Ordusu ve Mahmut Şevket Paşa : Hareket Ordusunun hazırlanması, sevk ve idaresi, 31 Mart Olayının bastırılmasındaki rolü - Türkmen, Zekeriya (My University, 1989)
unknown
Keywords: MAHMUT ŞEVKET PAŞA; ORDU-OSMANLI İMP.-HAREKET ORD