Belediyelerin merkezi yönetimlerle olan ilişkilerine yönelik yönet im sorunları ve bir uygulama - Yüksel, Fatih (My University, 1995)
unknown
Keywords: BELEDİYELER-MERKEZİ YÖNETİM İLİŞ; BELEDİYELER-YÖNETİM SORUNLARI