Türkiye’de kış turizm merkezlerinin durumu ve ideal yapıya göre değerlendirilmesi - Yılmaz, Hakan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Buz ve kar sporları; Dinlence ve eğlence sanatları; KAYAK; SPOR-KIŞ SPORLARI-TÜRKİYE; TURİZM