Kimyasal ve elektriksel olarak oluşturulan epileptik nöbetlerde nitriderjik sistemin rolü - Kan, Bilge (My University, 2002)
unknown
Keywords: Farmakoloji; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri