Orta gerilim transfarmatörlerinin yüksek frekanslardaki empedans değişimleri - Fırat, M. Server (My University, 1993)
unknown
Keywords: Elektrik enerjisinin üretimi; ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ; Transformatörler; Uygulamalı fizik