Gerekçeli açıklamalı içtihatlı kabahatler kanunu - ÇAKIR, KERİM (Beta Yayınları, 2014)
-Kabahat Genel Teorisine Giriş -İdari Yaptırım Muhakemesi -Kabahatler Kanunu Genel Gerekçe -Adalet Komisyonunca Hükümet Tasarısından Çıkartılan Hükümler -Adalet Komisyonunca Hükümet Tasarısına Eklenen Hükümler -5326 Sayılı Kanuna Ek ve Değişiklik Getiren Mevzuatın veya Anayasa Mahkemesi Tarafından İptal Edilen Hükümlerin Yürürlüğe Giriş Tarihini Gösterir Liste -Kabahatler Hukuku Literatürü