Kan amonyak düzeylerinin 90 dakikalık koşu dayanıklılık antrenmanına akut yanıtı ve uzaklaştırılma sürelerinin belirlenmesi - Önen, Mert Eray (My University, 2009)
unknown
Keywords: Antrenman; Beden Eğitimi