Hepatektomi edilmiş sıçan karaciğer hücrelerinde metoreksat’ın nukleus ve diğer hücre organellerine etkisinin ultrastrukturel düzeyde incelenmesi - Korkmaz (İleri), Nilüfer (My University, 1998)
unknown
Keywords: Biyoloji; BİYOLOJİ