İstanbul mahkemesi 43 numaralı şer’ iyye sicili (1192 Şevval 22- 1193 safer 29) - Türkmen, Mustafa Nuri (My University, 1995)
unknown
Keywords: İKTİSAT TARİHİ-OSMANLI İMPARATORLUĞU; ŞER’İYYE SİCİLLERİ-İSTANBUL