Tasarım, tasarımcı ve tasarımcının yeni ürün geliştirme sürecindeki rolü - Aygün, Esma (My University, 2004)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; Endüstriyel sanat ve tasarım; Endüstriyel Tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tasarım; Tasarımcılar; Yeni Ürün Tasarımı