Kent öğeleri bağlamında kent mobilyaları tasarımı ve bilgisayar destekli tasarım kullanımı - Us, Metin (My University, 1993)
unknown
Keywords: Endüstri Ürünleri Tasarımı; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mobilya; Mobilya Tasarımı; Mobilya ve aksesuvarları