İplik hatalarının kumaş üretimine ve kalitesine etkileri - Kaplan, Ali Osman (My University, 1990)
unknown
Keywords: DOKUMA SANAYİ-ÜRETİM TEKNİKLERİ; Dokumalar; DOKUMU SANAYİ-KALİTE; Elyaftan yapılan kağıtlar; İmalat; TEKSTİL SANAYİ-KALİTE