Cumhuriyet döneminde iktisadi planlama ve beş yıllık kalkınma planlarının istihdam açısından değerlendirilmesi - Küçükkalay, Abdullah Mesud (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomik durum ve koşullar; Kalkınma planları