İşletme yönetiminde bilgisayar kullanımı ve yöneticilerin tutumu - Cihangir, Emine (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; YÖNETİCİLER-BİLGİSAYAR KULLANIMI; YÖNETİM-BİLGİSAYAR KULLANIMI; Yürütmenin yönetimi