Göğüs hastalıkları servisinde klinik eczacılık hizmetlerinin geliştirilmesi ve değerlendirilmesi - Bektay, Yunus Muhammed (My University, 2022)
Amaç: Bu klinik eczacılık çalışması ile, göğüs hastalıkları servisinde klinik eczacılık hizmetlerinin geliştirilmesi ve değerlendirilmesi amaçlanmaktadır.

Objective: The aim of this study is to develop and evaluate clinical pharmacy services in the pulmonology service.
Keywords: bilişsel eczacılık hizmetleri; chest diseases; cognitive pharmacy services; COVID-19; COVID-19 Clinical pharmacist; drug-related problems; Farmakoloji, Klinik; göğüs hastalıkları; ilaçla ilişkili sorun; Klinik eczacı; Pharmacology, Clinical