Farklı iki tip implant dizaynının implant ve kemik ara yüzeyi üzerindeki stres dağılımına etkisinin üç boyutlu sonlu elemanlar stres analiz yöntemi ile incelenmesi - Demirbaş, Bülent (My University, 1995)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hastalıkları; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri