Kitle sporu teşviki ve tesis politikası : Kayseri ili uygulaması - Genç, Vedat (My University, 1994)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-TESİSLER-KAYSERİ