Hormon naif transerkeklerde endokrin bozucu etkilerin Tiyometoksam, Fipronil ve Bisfenol-A düzeyleri ile incelenmesi: tek merkez vaka control çalışma - ÜSTAY, ÖZLEM; ELBASAN, ONUR (My University, 2022)
İlaç naif transerkeklerde Bisfenol-A ve pestisit düzeyleri kontrol grubu ile karşılaştırıldığında istatistiki olarak fark saptanamamıştır
Keywords: Sağlık Bilimleri; Health Sciences; Klinik Tıp (MED); Clinical Medicine (MED)