Kur’an’da peygamberlere ‘Itab anlamında gelen ayetlerin nüzul sebepleri ve peygamberlik müessesesi açısından incelenmesi - Yüksel, Yakup (My University, 1998)
unknown
Keywords: İslam Dini-tefsir; Tefsir