Öğretmenlerin kültürleme ve sosyalleştirme etkileri üzerine bir araştırma - Çelikkaya, Hasan (Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, 2007)
Öğretmenlerin Kültürleme ve Sosyalleştirme Etkileri Üzerine Bir Araştırma
A research on culturalisation and socialization performed by teachers
Keywords: Kültürleme, sosyalleştirme, öğretmen