Otel işletmelerinde muhasebe düzeni ve örnek bir uygulama - Özçelik, İsmail (My University, 1997)
unknown
Keywords: Kayıt tutma; Muhasebe; Oteller, moteller, vb._Muhasebe; Yönetim ve yardımcı hizmetler