Eğribozlu Mehmed Emin Sırrı hayatı, eserleri, divanının edisyon kritik metni ve değerlendirmesi - Cansever, Sıddık (My University, 2005)
unknown
Keywords: Divan Edebiyatı; Edebiyat; Osmanlıca edebiyat; Osmanlıca şiir (Divan şiiri); Türk Edebiyatı