Atmosferik kirletici gaz ve parçacıkların ölçüm ve analizi - Okay, Cengiz (My University, 1996)
unknown
Keywords: Hava kirliliği; HAVA KİRLİLİĞİ; Sağlık ve belediye mühendisliği (Çevre koruma mühendisliği); Sanayi sağlığı mühendisliği