Türkiye’de reklam filmi yapımı: düşünceden ekrana - Özgür, Aydın Ziya (My University, 1994)
unknown
Keywords: Reklamcılık; REKLAMCILIK-REKLAM FİLMLERİ; REKLAMCILIK-TÜRKİYE; Yayın ortamında reklamcılık