MHV antikorunun tayininde kullanılacak indirekt elisa tekniği için tavuk marek hastalığı virusunun (MHV) katı faza immobilize edilmesi. - Gürcan, Ş.Türcan (My University, 1987)
unknown
Keywords: TIP-BİYOKİMYA