İslam hukukunda akit hürriyetini sınırlayan durumlar - Özdirek, Recep (My University, 2004)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İslam Hukuku; Kur’an ve Kur’an İlimleri; Kur’an’ın nüzûlü (Kur’an’ın indirilmesi)