Küreselleşme sürecinde ilaç endüstrisi ve patent koruması: Türkiye uygulaması - Çelik, Halil (My University, 2000)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; İlaç Endüstrisi-Türkiye; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri