Geleneksel üretim sistemi ile tam zamanında üretim sisteminin maliyet ve yönetim muhasebesi açısından karşılaştırılması ve bir uygulama - Akpınar, T. Kürşat (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Üretim yönetimi; ÜRETİM YÖNETİMİ