Endüstri işletmelerinde finansman giderlerinin saptanması ve mamül maliyetlerine yüklenmesi. - Özkan, Mehmet (My University, 1985)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER-FİNANSMAN-MALİYETLER; Mali yönetim; Organizasyon ve finansman