Tavşan osteoartrit modelinde intraartiküler N-Asetil Glukozaminin kondroprotektif etkinliğinin hyaluronik asitle karşılaştırılması - Özkan, Feyza Ünlü (My University, 2007)
unknown
Keywords: Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon; Osteoartrit