Ekotoksikoloji'nin temel ilkeleri - KAYHAN, FİGEN ESİN (Palme Yayın Dağıtım, 2013)
Ekotoksikolojinin Temel İlkeleri. Biyoakümülasyon. Sayfa: 81-107.
Keywords: Yaşam Bilimleri; Ekotoksikoloji; Life Sciences; Ecotoxicology; Yaşam Bilimleri (LIFE); Biyoloji ve Biyokimya; BİYOLOJİ; Life Sciences (LIFE); BIOLOGY & BIOCHEMISTRY; BIOLOGY