Bursa,erken dönem Osmanlı hamamları - Keklik, Can (My University, 1996)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Hamamlar; HAMAMLAR-OSMANLI İMP.-BURSA; içecek tesisleri ve park yapıları; Kamu yapıları; Mimarlık; Yiyecek