Onikomikoz tedavisinde dönüşümlü itrakonazol-terbinafinin etkinliği - Aytuğ, Ayşe Ferzan (My University, 2005)
unknown
Keywords: Deri; Dermatoloji; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları