Viyolonselde çift telde çalma tekniğinin analizi ve çalışma şekiller - Akın, Gökhan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Belirli çalgılar ve müzikleri; Çellolar; Müzik; MÜZİK; MÜZİK-VİYOLA; Telli çalgılar; yaylı telli çalgılar