Metastatik lenf nodunda ekstrakapsüler yayılım ve dezmoplastik paterns: Larenks karsinomunda iki histopatolojik prognostik faktör - Özer, Enver (My University, 2000)
unknown
Keywords: Cerrahi Hastalıklar; Kulak-Burun-Boğaz; Tıp_Onkoloji