Biyolojik materyalin histolojik preparasyonunda blok haematoxylin- eosin boyasının geliştirilmesi çalışmaları - Ercan, Feriha (My University, 1989)
unknown
Keywords: Cenin (embriyon) ve dölüt (fetüs) fizyolojisi; FEN BİLİMLERİ; İnsan fizyolojisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Üreme gelişme ve olgunlaşma