Türkiye’nin jeopolitik ve jeostratejik konumundan kaynaklanan iç ve dış tehditler - Şehirli, Yücel Atilla (My University, 1991)
unknown
Keywords: TERORİZM-TÜRKİYE; TÜRKİYE-JEOPOLİTİK KONUMU; TÜRKİYE-JEOSTRATEJİK KONUMU